Kopen bij Van der Auwera is kiezen voor kwaliteit

De firma Van der Auwera bestaat al sinds 1875 en is een bekende naam in de wereld van tuincentra en boomkwekerijen. Veel eiken, beuken en fruitbomen uit onze kwekerij zijn eind 19de eeuw in onze gemeente geplant en staan er nu nog steeds!

 

Plantencentrum Van der Auwera is in de huidige vorm al 16 jaar jong. Op een ruimte speciaal voor buitenplanten van 8.500 m² vindt u een assortiment van 2.500 verschillende plantensoorten en -variëteiten. Het hele jaar door kunt u bij ons planten aankopen om uw tuin mee te verfraaien. Elke tuinliefhebber kan hier zeker een plant naar keuze vinden!

 

Plantencentrum Van der Auwera is ingericht als een zelfbedieningszaak, maar ons personeel staat natuurlijk altijd klaar om inlichtingen te geven. Ze delen graag hun kennis met u en helpen u ook een handje als dat nodig is. Uw bestelling behandelen wij natuurlijk met alle zorg. En als u liever uw planten aan huis laat leveren, doen wij dat iedere vrijdag met veel plezier.

 

Op zoek naar een leuk verrassingscadeau? Geef dan een cadeaubon van Van der Auwera! Het biedt keuze uit ons volledige assortiment bomen, planten, bloemen, potten en ander tuinmateriaal.

 

Kom naar plantencentrum Van der Auwera en ontdek ons groene aanbod!